Agenda van Tubantia

woensdag 28 september 2022

In gesprek met... Inloop avond voor belangstellenden Tevens studie avond voor Ll:., Gezz:. En Mmr:.

Vier keer per jaar organiseert onze loge een inloopavond voor belangstellenden. De doelstelling van deze avonden is om belangstellenden meer over de vrijmetselarij in zijn algemeenheid, en onze loge in het bijzonder te vertellen. Daarnaast ervaren zij ook de sfeer in onze loge. Die wordt over het algemeen als erg aangenaam ervaren.

Tijdens deze avonden wordt er in een ongedwongen sfeer gesproken over diverse thema’s. In beginsel betreft dit maçonnieke thema’s, maar dat is geen vaststaand gegeven. Er is zeer zeker ook ruimte voor andere relevante, maatschappelijke of actuele thema’s.

Tijdens deze avonden wordt er ook instructie gegeven aan de leerling vrijmetselaars en de gezellen, teneinde hun maçonnieke ontwikkeling te bevorderen. Onze eigen maçonnieke academie dus.

Na afloop van de instructie mengen de broeders zich onder de belangstellenden en krijgt de avond nog meer dynamiek. Deze avonden resulteren veelal in nieuwe aanmeldingen voor onze loge.

Bent u een belangstellende man? Dan bent u hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. We starten om 20:00 uur. We zien uit naar uw aanwezigheid.


Details
woensdag 28 september 2022
20:00 tot 22:00
Tubantia
 
Herinnering in je agenda?